Instellingen op Android

This post is also available in: English 日本語 Español Português Français Polski Српски

Je kunt je voorkeuren voor Vivaldi Android aanpassen in de Instellingen.

Om de instellingen in Vivaldi voor Android te bereiken:

1. Tik op het Vivaldi-menuknop Vivaldi-menu op de adresbalk,
  2. Kies Instellingen.

Daar kun je:

Account

Basis

• Je standaard zoekmachine wijzigen;
  • Zoeksuggesties inschakelen;
  • Wachtwoorden inzien en wachtwoordinstellingen aanpassen;
  • Betaalmethoden en adressen opgeven en wijzigen;
  • Je voorkeurstalen voor webinhoud aanpassen;

Tabs

• Het sluiten van tabs door te vegen inschakelen;
  • De tabbalk inschakelen;

Privacy

Uiterlijk

• Tussen een licht en donker thema wisselen en de donkere modus voor websites inschakelen;
  • Schuifbalken in Vivaldi’s interne pagina’s inschakelen;
  • Kleinere snelkiezers op de snelkiezerpagina instellen;
  • De statusbalk verbergen op webpagina’s (de strook waar tijd, batterij en andere gegevens worden weergegeven);

Webpagina’s

• Desktopweergave voor alle websites inschakelen;
  • Toegankelijkheid verbeteren door de lettergrootte aan te passen of een zoomniveau of de leesweergave (vereenvoudigde weergave) af te dwingen;
  • Website-instellingen bereiken;
  • Downloadinstellingen bekijken;
  • Meldingsinstellingen aanpassen;
  • Een startpagina instellen;

Over

• Informatie over de huidige Vivaldi-versie bekijken.