Synkroniser data på tværs af enheder

This post is also available in: English 日本語 Русский Español Português Français Nederlands Српски

Synkroniser bogmærker, adgangskoder, åbne faner og meget mere mellem dine stationære og mobile enheder ved at logge ind på din Vivaldi-konto.

Log ind på Sync

Sådan logger du på Sync på Vivaldi Mobile:

1. Tryk på Vivaldi-menuknap Vivaldi-menuen i øverste højre hjørne ud for adressefeltet.
  2. Vælg Indstillinger > Sync.
  3. Angiv dine loginoplysninger, tilføj et enhedsnavn (hvis du ønsker det), og tryk på Log på.
  4. Angiv adgangskoden til kryptering, og tryk på Fortsæt.

Hvis du endnu ikke har en Vivaldi-konto, skal du registrere en på Vivaldi.net.

Synkronisering på mobil

Ligesom i compuer-browseren kan du vælge, om du vil synkronisere alle data eller blot nogle af dem.

Typer af data, der kan synkroniseres:

For at starte Sync, tryk på Start synkronisering.

Sync-indstillingsside

Den første synkronisering, især med store profiler, kan tage lidt tid, så du skal muligvis vente lidt på, at alle de synkroniserede data vises på din mobilenhed.