Je kunt de instellingen gebruiken om het uiterlijk van de browser aan te passen, je aan te melden bij je Vivaldi-account om je browsergegevens te synchroniseren, je privacyinstellingen na te gaan en nog veel meer.

Vivaldi’s instellingen bereiken

In Vivaldi kun je de instellingen op meerdere manieren bereiken:

De instellingen zijn gegroepeerd in onderdelen die je kunt zien aan de linkerkant van het venster. Als je bijvoorbeeld je instellingen in een nieuwe tab wilt openen in plaats van een apart venster, ga je naar Uiterlijk > Vensteruiterlijk en vink je Instellingen openen in tab aan.

Je kunt alle instellingen in één keer weergeven door Alles weergeven aan te klikken onderaan de lijst.

Instellingenvenster

Je kunt ook de te wijzigen instelling opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld boven de categorieënlijst.

Zoekveld in Instellingen

Veel instellingen worden meteen van kracht. Als je de browser moet herstarten voor de wijzigingen toegepast worden, wordt dat naast de instelling aangegeven.

Instelling die een browserherstart vereist alvorens van kracht te worden