Брисање података прегледања

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Deutsch Polski

Брисање свих података прегледања

Прво отворите дијалог за брисање података користећи једну од следећих опција:

Затим изаберите:

  • временски опсег за који желите да избришете податке
    • Протекли сат
    • Протекли дан
    • Протекла седмица
    • Протекле 4 седмице
    • Све време
  • и које елементе сачуваних података прегледања избрисати

Завршите кликом на Избриши.


Брисање изабраних података

Историја прегледања

Опција 1

  1. Почните да куцате кључну реч или део URL адресе у адресном пољу.
  2. У падајућој листи адресног поља, у одељку историје прегледања, задржите курсор миша изнад ставке.
  3. Кликните на X које се појави на десној страни да бисте избрисали ставку.

Опција 2

  1. Отворите управљач историјом или панел историје.
  2. Прегледајте историју. Користите поље за претрагу у горњем левом углу да бисте филтрирали ставке.
  3. Кликните десним тастером миша на ставку историје. (Користите тастер Ctrl / или Shift за избор више ставки).
  4. Изаберите Избриши.

У Подешавања > Приватност > Период чувања историје прегледања, можете подесити време после којег ће се подаци о прегледању аутоматски брисати.

Историја уноса

  1. Почните да куцате кључну реч или део URL адресе у адресном пољу.
  2. У падајућој листи адресног поља, у одељку историје уноса, задржите курсор миша изнад ставке.
  3. Кликните на X које се појави на десној страни да бисте избрисали ставку.

Преузимања

За брисање појединачне ставке:

  1. Отворите панел преузимања.
  2. Кликните десним тастером миша на преузимање које желите да избришете. (Користите тастер Ctrl / или Shift за избор више ставки).
  3. Изаберите Уклони.

За уклањање свих завршених преузимања:

  1. Отворите панел преузимања.
  2. У горњем десном углу панела, кликните на Уклони све завршено.
    Друга могућност је да кликнете десним тастером миша на једну од преузетих ставки и у контекстном менију изаберете Уклони све завршено.

Колачићи

  1. Идите у Подешавања > Приватност > Колачићи.
  2. Кликните на Прикажи сачуване колачиће.
  3. Задржите курсор миша изнад листе колачића.
  4. Кликните на X које се појави на десној страни да бисте избрисали ставку.

За групно брисање колачића, користите поље за претрагу изнад листе колачића да бисте филтрирали ставке. Кликните на Избриши филтриране колачиће да бисте их избрисали.

Лозинке

  1. Идите у Подешавања > Приватност > Лозинке.
  2. Кликните на Прикажи сачуване лозинке.
  3. Кликните десним тастером миша на ставку лозинке коју желите да избришете.
  4. Изаберите Избриши лозинку.

Брисање података по појединачном веб сајту

Опција 1

  1. Отворите веб сајт.
  2. Кликните на Информације о сајту на левој страни адресног поља и изаберите Подешавања сајта.
  3. У новој картици, у одељку Искоришћеност, кликните на Обриши податке.
  4. У дијалогу кликните на Обриши да бисте потврдили своју одлуку.

Опција 2

  1. Отворите веб сајт.
  2. Кликните десним тастером миша на страницу.
  3. Изаберите Алати за програмере > Испитај.
  4. Идите на картицу Апликација > Меморијски простор.
  5. Кликните на Обриши податке сајта. Испод дугмета можете да промените који подаци ће бити избрисани.

Was this page helpful?