Slet browserdata

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Polski Português Български 简体中文

Slet alle browserdata

Åbn først dialogboksen til sletning af data ved hjælp af en af følgende muligheder:

Vælg derefter:

• det tidsinterval, du vil slette data for
    • Sidste time
    • Sidste dag
    • Sidste uge
    • De seneste 4 uger
    • Alt
  • og hvilke elementer af de lagrede browserdata, der skal slettes

Afslut med at klikke på Slet.

Slet markerede data

Browserdata

Mulighed 1

1. Begynd at skrive et nøgleord eller en del af URL-adressen i adressefeltet.
  2. I adressefelt-dropdownmenuns browserhistorik-sektion, hold markøren over posterne.
  3. Klik på det X , der vises i højre side for at slette posten.

Mulighed 2

1. Åbn Historik-administratoren eller Historik-panelet.
  2. Gennemse historikken. Brug søgefeltet i øverste venstre hjørne til at filtrere posterne.
  3. Højreklik på en historikpost. (Brug ctrl / eller Shift til at vælge flere poster).
  4. Vælg Slet.

I Indstillinger > Privatliv > Gem browserhistorik, kan du tilpasse tiden efter hvilken browserdata vil blive slettet automatisk.

Skreven historik

1. Begynd at skrive et nøgleord eller en del af URL-adressen i adressefeltet.
  2. Hold markøren over posterne i adressefeltets rullemenu.
  3. Klik på det X , der vises i højre side for at slette posten.

Downloads

Sådan slettes en enkelt post:

1. Åbn panelet Downloads.
  2. Højreklik på den download, du vil slette. (Brug ctrl / eller Shift til at vælge flere poster).
  3. Vælg Fjern.

Sådan fjernes alle færdige downloads:

1. Åbn panelet Downloads.
  2. Klik på Fjern alle afsluttede i øverste højre hjørne af panelet.
    Du kan også højreklikke på en af downloadposterne og vælge Fjern alle afsluttede fra genvejsmenuen.

Cookies

1. Gå til Indstillinger > Privatliv > Cookies.
  2. Klik på Vis gemte cookies.
  3. Hold markøren over listen over cookies.
  4. Klik på det X , der vises i højre side for at slette posten.

Hvis du vil slette cookies samlet, skal du bruge søgefeltet over listen over cookies til at filtrere posterne. Klik på Slet filtrerede cookies for at slette dem.

Adgangskoder

1. Gå til Indstillinger > Privatliv > Adgangskoder.
  2. Klik på Vis gemte adgangskoder.
  3. Højreklik på den adgangskodepost, du vil slette.
  4. Vælg Slet adgangskode.

Slet data pr. websted

Mulighed 1

1. Åbn websiden.
  2. Klik på Webstedsoplysninger i venstre side af adressefeltet, og vælg Indstillinger for websted.
  3. I den nye fane under Brug, klik på Ryd data (på den højre side).
  4. Klik på Ryd i dialogboksen for at bekræfte din beslutning.

Mulighed 2

1. Åbn websiden.
  2. Højreklik på siden.
  3. Vælg Udviklerværktøjer> Inspicer.
  4. Gå til fanen Program > Lagring.
  5. Klik på Ryd webstedsdata. Under knappen kan du ændre, hvilke data der vil blive slettet.