Registrer en ny Vivaldi-konto

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Nederlands Српски Українська Português Български 简体中文

Oprettelse af en Vivaldi-konto giver dig adgang til:

Registrering af konto

Oplysninger, der er nødvendige for at registrere en ny konto:

• Brugernavn. Vælg et unikt brugernavn. Dette element vil blive brugt til din nye e-mail-adresse, blog link, kaldenavn på forummet samt til at logge ind på de forskellige Vivaldi-tjenester.
  • Alder. Vi har brug for denne oplysning, for at bevise over for myndighederne, at du er over 16 år. Dette skal vi for at overholde den europæiske generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).
  • Adgangskode. Din supersikre, unikke adgangskode, som du ikke bruger andre steder. Overvej at bruge et adgangsudtryk, der består af tilfældige ord. Da kortere adgangskoder er nemme at knække i disse dage, skal adgangskoden være mindst 12 tegn lang.
  • E-mail til genoprettelse. Denne adresse vil blive brugt til at aktivere kontoen. Den bruges også til at sende dig kontorelaterede meddelelser (f.eks. nulstilling af adgangskode) og tekniske opdateringer.
  • Captcha. Et sikkerhedsspørgsmål i form af en simpel matematisk ligning. Skriv svaret som et tal, f.eks.:2 + 2 = 4, ikke fire .
  • Telefonnummer. Hvis du ønsker at bruge Vivaldi’s Webmail og Blogging tjenester, er det af sikkerhedsmæssige årsager nødvendigt at kontrollere dit telefonnummer. Dette kan gøres på din kontos profil på Vivaldi.net efter aktivering af kontoen via e-mail.
registreringsformular

Aktivering af kontoen

Før du logger ind på din nye konto, skal den aktiveres. Når du har indsendt registreringsformularen, sendes en e-mail med en aktiveringskode til gendannelsesmailen. Indtast den 6-cifrede kode fra mailen på den side, der kommer efter registreringssiden.

Hvis du ikke har modtaget aktiveringsmailen, skal du først tjekke spammappen, måske landede den der. Hvis mailen ikke er ankommet, kan du anmode om en ny mail på den side, hvor du bliver bedt om den 6-cifrede aktiveringskode. Hvis du har forladt siden, kan du prøve at logge ind på din konto på Vivaldi.net, og du vil blive ført tilbage til kontoaktiveringssiden.

Telefonbekræftelse

Når du planlægger at bruge Webmail og Blogs, skal du også bekræfte dit telefonnummer. Sådan gør du dette:

1. Når du har aktiveret kontoen, skal du logge ind på din kontos profil på Vivaldi.net.
  2. Angiv dit telefonnummer, og klik på Opdater.
  3. Tjek din telefon for SMS med bekræftelseskoden. Bemærk, at bekræftelseskoden ikke er den samme som den kontoaktiveringskode, der sendes via e-mail.
  4. Angiv koden på den nye side, og klik på Send.

Har du brug for hjælp til din Vivaldi-konto?

Send os en besked

Bemærk, at svar på supportmeddelelser for det meste vil være på engelsk.

Maksimal filstørrelse (8 MB). Godkendte filtyper: txt, dmp, jpg, png.

Hvordan håndterer vi dine data?

Vi bruger Jira Software hostet på vores servere i Island til at administrere meddelelser sendt til os via denne formular. Når du har indsendt din besked, vil vores supportteam gennemgå den og vende tilbage til dig så hurtigt som muligt (normalt inden for 2 til 3 hverdage).

Hvis du vil vide mere om vores privatlivspolitik og den tredjepartssoftware, vi bruger, kan du se vores side om beskyttelse af personlige oplysninger: vivaldi.com/privacy