Vippebevægelser

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Português Български 简体中文

Vippebevægelser er musebevægelser, der bruges til at udføre kommandoer med venstre og højre museknap.

Vippebevægelser er aktiveret som standard, men funktionen kan deaktiveres fra Indstillinger > Mus > Vippebevægelser> Tillad vippebevægelser. Genstart browseren, så ændringen træder i kraft.

Brug vippebevægelser

Hvis du vil udføre en handling ved hjælp af vippebevægelser, har du to muligheder:

• Vip til højre – hold venstre museknap nede, og klik derefter på højre museknap.
  • Vip til venstre – hold højre museknap nede, og klik derefter på venstre museknap.

Rediger vippebevægelser

Foruddefinerede vippebevægelser fører dig frem og tilbage i historikken, men de kan tildeles forskellige kommandoer.

Sådan redigerer du vippebevægelser:

1. Gå til Indstillinger > Mus>Vippebevægelser.
  2. Vælg en kommando på listen over tilgængelige handlinger. Når du har åbnet listen, kan du også skrive navnet på kommandoen for at finde den hurtigere.