Læseliste

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Nederlands Српски Українська Português Български 简体中文

Læseliste giver dig mulighed for at føje websider til en liste, der skal opbevares til senere. Det forhindrer endeløse faner i at akkumulere på din fanelinje og bogmærker bliver fyldt med poster, du kun har brug for én gang.

Selvom der er lignende tjenester derude, kræver Vivaldis læseliste ikke en udvidelse , og du behøver heller ikke at oprette dig en konto.

Aktiver læseliste

Sådan aktiveres funktionen og føjer en knap til adresselinjen:

1. Gå til Indstillinger > Adresselinje > Læseliste.
  2. Aktiver knappen Vis læseliste.

Læselistens knap vil komme frem i højre side af adresselinjen, mellem søgefeltet og knappen Brugerprofil .

Sektion på adresselinjen, der viser knappen Læseliste.

Føj sider til læselisten

Sådan føjes en åben webside til læselisten:

Få vist og administrer artikler på listen

Sådan åbnes en artikel på læselisten:

1. Klik på Vis læselistenadresselinjen.
  2. Vælg en artikel, du vil læse.
  3. Klik på posten for at åbne artiklen i en ny fane.

Åbne artikler markeres som læst automatisk og flyttes til afsnittet Læste artikler .

Vivaldi-vindue med læselisten åben viser et par tilføjede artikler.

Markér artikler som læste / ulæste

Sådan markeres en artikel som læst uden at åbne den:

1. Klik på Vis læselistenadresselinjen.
  2. Vælg en artikel, du vil markere som læst, i sektionen Ulæste artikler.
  3. Klik på Markér som læst.

Sådan markeres en artikel som ulæst:

1. Klik på Vis læselistenadresselinjen.
  2. Vælg en artikel, du vil markere som ulæst, i sektionen Læste artikler.
  3. Klik på Markér som ulæst.

Fjern artikler fra læselisten

Du kan fjerne både ulæste og læste artikler fra læselisten. Sådan gør du dette:

1. Klik på Vis læselistenadresselinjen.
  2. Vælg en artikel, du vil fjerne fra listen.
  3. Klik på Fjern fra læselisten.

Synkroniser Læsteliste

Gemte sider på læselisten kan synkroniseres med Vivaldi på dine andre enheder. (I øjeblikket kun tilgængelig på PC).

Sådan synkroniseres læselisten:

1. Gå til Indstillinger > Sync.
  2. Log ind på din Vivaldi-konto.
  3. Synkroniser enten alle data, eller sørg for, at læseliste er aktiveret, når du kun synkroniserer valgte data.

Lister fra forskellige enheder flettes, når de synkroniseres.