Del links med QR-koder

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Português Български 简体中文

I Vivaldi kan du nemt oprette en QR-kode, der linker til en webside og dele den med andre.

Begynd at bruge QR-kodegeneratoren

Sådan vises knappen QR-kodegenerator på adresselinjen:

1. Gå til Indstillinger > Adresselinje > Adressefelt-indstillinger;
  2. Aktiver QR-kodegenerator.

Opret en ny QR-kode

Mulighed 1

1. Åbn den webside, du vil dele.
  2. Klik på Del side med QR-kode-knappen i højre side af adressefeltet mellem læservisningen (hvis den er tilgængelig på siden) og Tilføj bogmærke-knappen.

Mulighed 2

1. Klik på Del side med QR-kode-knappen i højre side af adressefeltet mellem læservisningen (hvis den er tilgængelig på siden) og Tilføj bogmærke-knappen.
  2. Skriv eller indsæt den URL-adresse, du vil oprette QR-koden til.

Mulighed 3

1. Åbn den webside, du vil dele.
  2. Højreklik på siden for at åbne genvejsmenuen.
  3. Vælg Opret QR-kode for denne side.

Mulighed 4

1. Åbn den webside, du vil dele.
  2. Skriv “Opret QR-kode til aktiv side” i Kvikkommandoer.

Mulighed 5

Opret en tastaturgenvej eller en musebevægelse til handlingen.

Del QR-koden

Når du har oprettet QR-koden:

• Scan billedet med en QR-kodelæser, for eksempel med QR-kodelæserfunktionen på Vivaldi til Android.
  • Klik på Kopier under den genererede kode for at dele billedet af koden.
  • Klik på Gem i Downloads for at gemme billedet med QR-koden på din computer.