Werkbalken

This post is also available in: English 日本語 Русский Français Español Deutsch Српски Українська Português Português Български 简体中文

In Vivaldi kun je plaats en uiterlijk van werkbalken aanpassen. Met de schaal van de gebruikersinterface kun je de grootte van werkbalken wijzigen. De positie van adresbalk en bladwijzerbalk binnen de interface kun je ook aanpassen via de betreffende onderdelen in de instellingen.

De grootte van werkbalken aanpassen

1. Ga naar Instellingen > Uiterlijk.
  2. Gebruik de schuifknop bij Schaal gebruikersinterface om de schaal aan te passen.

De positie van de bladwijzerbalk aanpassen

1. Ga naar Instellingen > Bladwijzers.
  2. Onder Positie bladwijzerbalk kies je Boven of Onder.

De positie van de adresbalk aanpassen

1. Ga naar Instellingen > Adresbalk.
  2. Onder positie adresbalk kies je Boven of Onder.

Browser met werkbalken onderin het venster

De Vivaldi-browser met bladwijzer- en adresbalk onder in het scherm en de interface geschaald op 120%.

Wil je weten hoe je knoppen op werkbalken kunt herschikken of verbergen, kijk dan op onze helppagina over werkbalken bewerken.